Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!


 Gratis offerte   0475 25 33 46
Onze realisaties

ALGEMENE RENOVATIE

De gedroomde totaalrenovatie voor uw woning

Eén aannemer voor al uw renovaties, schilderwerken, vloerwerken en pleisterwerken, dat is waar Algemene renovatie- en schilderwerken Cgroep voor staat. Wij maken het u graag makkelijk door ervoor te zorgen dat u slechts met één aannemer moet overleggen, bijgevolg krijgt u meteen een duidelijk antwoord op al uw vragen en ontvangt u transparante updates over de voortgang van uw project. 

Uiteraard bespreken we eerst uw wensen met u alvorens we aan de slag gaan. Deel dus gerust uw persoonlijke wensen en voorkeuren met ons zodat we samen de ideale oplossing voor uw project kunnen vinden. Daarbij staan we u maar al te graag bij met onze vakkennis en jarenlange ervaring. Net omdat we prat gaan op het treffen van nauwkeurige voorbereidingen, zullen uw renovatiewerken steeds volledig op maat van de klant uitgevoerd worden. 

De puntjes op de i

Totaalrenovaties van appartementen en huizen, kleine en grotere werkzaamheden, afbraakwerken en de kleinste details afwerken: op onze hulp kan u hoe dan ook rekenen. Of het nu gaat over het leggen van sanitaire leidingen, over het vernieuwen van uw elektriciteit of over het plaatsen van een nieuw dak, rioolwerken en gevelrenovatie, bij Algemene renovatiewerken Cgroep bent u zeker van hoogstaand vakmanschap voor elk werk. 

Feilloze schilderwerken

In uw huis of appartement kunnen vrijwel alle oppervlakken geschilderd worden. Uw plafond, uw binnenmuren, … Samen met onze klanten zorgen we voor een fris interieur dat naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid. 

Cgroep herbergt alle expertise die u nodig heeft voor uw renovaties en schilderwerken onder één dak. Wilt u nog jarenlang van uw piekfijn gerenoveerde woning kunnen genieten? Dat kan als u uw project toevertrouwt aan de ervaren vakmannen van Cgroep in Borgerhout en omstreken! Neem gerust contact op voor meer informatie.