Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!


 Gratis offerte   0475 25 33 46
Onze realisaties

Badkamerrenovatie van a tot z

Wilt u uw sanitaire leidingen vervangen of nieuwe badkamermeubels plaatsen? Of wilt u toch meteen uw volledige badkamer renoveren? Algemene renovatie- en schilderwerken Cgroep biedt een complete service in badkamerrenovaties. We verzorgen niet alleen uw sanitaire installatie, maar we geven uw badkamer evenzeer een complete make-over. Kiezen voor Cgroep is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit, en dat merkt u. Met respect voor uw wensen realiseren we de renovatie van uw badruimte en beantwoorden we moeiteloos aan al uw verwachtingen! 

Het voordeel van een complete badkamerrenovatie, is dat u er jaren mee verder kan. Uw nieuwe badkamer voldoet meteen aan de hoogste standaarden én zorgt voor meer luxe wat betreft uw ochtend- en avondrituelen. Natuurlijk kan u bij Algemene renovatie- en schilderwerken Cgroep ook terecht voor kleinere werken. Wij vervangen uw sanitaire leidingen, plaatsen uw nieuwe afvoeren en leggen uw elektrische kabels. Met andere woorden: voor ons is geen klus te klein of te groot.

Contact

Perfectie in uw algemene renovatie- en schilderwerken in een straal van 30 km rond het centrum van Antwerpen? Search no more! Dat vindt u bij Cgroep in Borgerhout.

Voor meer informatie of voor het ontvangen van een offerte, of voor zoekt u iemand voor rioolwerken, dakrenovatie, isolatie of algemene renovatie, kan u steeds contact met ons opnemen. Op ons vakmanschap kan u rekenen!