Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!


 Gratis offerte   0475 25 33 46
Onze realisaties

DAKRENOVATIE

Een stevig dak, een slimme investering

Uw plat of hellend dak volledig renoveren? Uw roofing of pannendak vernieuwen? De balken van uw dak vervangen? De daken die onze werkmannen reeds getrotseerd hebben, zijn intussen niet meer te tellen. Cgroep heeft dan ook een oplossing voor elk dak. Om op een veilige manier te werk te kunnen gaan met de meest effici├źnte en recente technieken, volgen onze werkmannen regelmatig bijscholingen. Met oog voor kwaliteit en een doorgedreven passie voor het vak, doen ze elke dakrenovatie van een leien dakje lopen! 

Door beroep te doen op Cgroep, bent u zeker van een droog, energiezuinig en duurzaam onderkomen. Bovendien gaan we er prat op een betrouwbare service te leveren en betrekken we onze klanten bij elke stap die we ondernemen tijdens het renovatieproject. Kortom: zonder hoogtevrees en met veiligheid steeds gegarandeerd, kruipen we elk dak op om de nodige renovaties voor u uit te voeren. 

Contact

Perfectie in uw algemene renovatie- en schilderwerken in een straal van 30 km rond het centrum van Antwerpen? Search no more! Dat vindt u bij Cgroep in Borgerhout.

Voor meer informatie of voor het ontvangen van een offerte, of voor zoekt u iemand voor rioolwerkenbadkamerrenovatie, gevelrenovatieisolatie of algemene renovatie, kan u steeds contact met ons opnemen. Op ons vakmanschap kan u rekenen!