Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!


 Gratis offerte   0475 25 33 46
Onze realisaties

GEVEL RENOVATIE

Uw gevelplaatje, uw visitekaartje

Bent u uitgekeken op de look van uw woning en wilt u gaan voor een frisse uitstraling? Uw gevel is het visitekaartje van uw woning en verdient dan ook de nodige aandacht. Bij Cgroep kan u terecht voor het schilderen of renoveren van uw gevel. Een gevelrenovatie is hoe dan ook goedkoper dan het voorzien van een nieuwe bekleding, en bovendien is het een eenvoudige klus om toe te passen voor onze ervaren vakmannen. Zij zorgen voor de gevel die u in gedachten had door uitsluitend te werken met hoogwaardige materialen en door hun doorgedreven kennis en kunde telkens opnieuw in te zetten. Met onze professionele schilders bent u hoe dan ook zeker van een prachtig en indrukwekkend resultaat!

Contact

Perfectie in uw algemene renovatie- en schilderwerken in een straal van 30 km rond het centrum van Antwerpen? Search no more! Dat vindt u bij Cgroep in Borgerhout.

Voor meer informatie of voor het ontvangen van een offerte, of voor zoekt u iemand voor rioolwerken, badkamerrenovatiedakrenovatieisolatie of algemene renovatie, kan u steeds contact met ons opnemen. Op ons vakmanschap kan u rekenen!