Onze diensten

ALGEMENE RENOVATIE

ALGEMENE RENOVATIE

Eén aannemer voor al uw renovaties, schilderwerken, vloerwerken en pleisterwerken, dat is waar Algemene renovatie- en schilderwerken Cgroep voor staat.
BADKAMER RENOVATIE

BADKAMER RENOVATIE

Wilt u uw sanitaire leidingen vervangen of nieuwe badkamermeubels plaatsen? Of wilt u toch meteen uw volledige badkamer renoveren? Algemene renovatie- en schilderwerken Cgroep biedt een complete service in badkamerrenovaties.
GEVEL RENOVATIE

GEVEL RENOVATIE

Bent u uitgekeken op de look van uw woning en wilt u gaan voor een frisse uitstraling? Uw gevel is het visitekaartje van uw woning en verdient dan ook de nodige aandacht.
DAK RENOVATIE

DAK RENOVATIE

Uw plat of hellend dak volledig renoveren? Uw roofing of pannendak vernieuwen? De balken van uw dak vervangen? De daken die onze werkmannen reeds getrotseerd hebben, zijn intussen niet meer te tellen.
RIOOLWERKEN

RIOOLWERKEN

Wilt u naar aanleiding van uw renovatiewerken correct aangesloten worden op het openbaar rioleringsnet? Werd er tijdens een ontstopping of rioolinspectie een defect vastgesteld?
ISOLATIE

ISOLATIE

Door uw huis of appartement te isoleren, kan u genieten van financiële en ecologische voordelen aangezien de waarde van uw woning stijgt en uw energieverbruik aanzienlijk daalt.

Een maximum aan wooncomfort dankzij Cgroep

Na lang wikken en wegen, heeft u de knoop definitief doorgehakt: u gaat verbouwen! De onvermijdelijke kopzorgen die verbouwingen en schilderwerken met zich meebrengen, verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de feilloze uitvoering die door Algemene renovatie- en schilderwerken Cgroep gegarandeerd wordt. Met meer dan dertig jaar ervaring in het vak, is voor ons geen enkel renovatie- en schilderproject te complex. Zelfs de kleinste details worden door onze vakmannen tot in de puntjes uitgevoerd. 

Wij geven onze klanten vertrouwen door hen te betrekken bij hun project. Bij Cgroep hechten we dan ook veel belang aan een persoonlijke aanpak en een efficiënte service. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent! Bovendien plukt u de vruchten van het feit dat onze zaakvoerder alle werkzaamheden persoonlijk opvolgt: u kan rekenen op flexibiliteit én u heeft slechts één vast aanspreekpunt gedurende het volledige bouwproces.

OVER CGROEP

 1. 30 km rond Antwerpen

  Wij verlenen onze diensten in een straal van 30 km rond het centrum van Antwerpen.

 2. Gedreven vakmannen

  Rekening houdend met uw wensen en uw voorkeuren, zetten onze gedreven vakmannen hun schouders onder uw volledige renovatie- en schilderwerken

 3. De puntjes op de i

  Totaalrenovaties van appartementen en huizen, kleine en grotere werkzaamheden, afbraakwerken en de kleinste details afwerken: op onze hulp kan u hoe dan ook rekenen.

 4. Feilloze schilderwerken

  Samen met onze klanten zorgen we voor een fris interieur dat naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid.

 5. Badkamerrenovatie van a tot z

  We verzorgen niet alleen uw sanitaire installatie, maar we geven uw badkamer evenzeer een complete make-over

 6. Uw pand heerlijk verwarmd

  Waar wij het bij Cgroep warm van krijgen? Van correct uitgevoerde isolatiewerken in uw woning!

Wij verlenen onze diensten in een straal van 30 km rond het centrum van Antwerpen. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!

NEEM METEEN CONTACT MET ONS OP!

Contact 0475 25 33 46