Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!


 Gratis offerte   0475 25 33 46
Onze realisaties

ISOLATIE

Uw pand heerlijk verwarmd

Waar wij het bij Cgroep warm van krijgen? Van correct uitgevoerde isolatiewerken in uw woning! Door uw huis of appartement te isoleren, kan u genieten van financiële en ecologische voordelen aangezien de waarde van uw woning stijgt en uw energieverbruik aanzienlijk daalt. Zeker wanneer u opteert voor het isoleren van zowel uw muren als uw dak, zal u uw energiefactuur aanzienlijk zien dalen. Daarnaast is een goed geïsoleerde woning gelijk aan een gezonde woning, aangezien vochtproblemen en eventuele schimmels op die manier vermeden kunnen worden. Nog niet overtuigd van alle voordelen van een goed geïsoleerde omgeving? Laat ons dan nog een bijkomend voordeel meegeven: dankzij isolatie elimineert u geluidsoverlast, wat zeker in een drukke, stedelijke woonomgeving veel waard is. 

Contact

Perfectie in uw algemene renovatie- en schilderwerken in een straal van 30 km rond het centrum van Antwerpen? Search no more! Dat vindt u bij Cgroep in Borgerhout.

Voor meer informatie of voor het ontvangen van een offerte over badkamerrenovatiegevelrenovatie, dakrenovatie of algemene renovatie, kan u steeds contact met ons opnemen. Op ons vakmanschap kan u rekenen!