Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!


 Gratis offerte   0475 25 33 46
Onze realisaties

Uw rioleringswerken in een mum van tijd gerealiseerd

Naast renovatie- en schilderwerken, bent u ook voor uw rioleringswerken bij Cgroep aan het juiste adres. Aangezien het sinds 2020 in vele gevallen verplicht is om het afvalwater apart te lozen in de riolering en het regenwater af te koppelen van de riolering, hebben onze werkmannen zich ook gespecialiseerd in rioleringswerken om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bijstaan. Uw afval- en hemelwater wordt door ons met andere woorden op een hygi├źnische, veilige manier afgevoerd. 

Wilt u naar aanleiding van uw renovatiewerken correct aangesloten worden op het openbaar rioleringsnet? Werd er tijdens een ontstopping of rioolinspectie een defect vastgesteld? Dan is Cgroep de ideale partner voor het uitvoeren van de nodige werkzaamheden!

Contact

Perfectie in uw algemene renovatie- en schilderwerken in een straal van 30 km rond het centrum van Antwerpen? Search no more! Dat vindt u bij Cgroep in Borgerhout.

Voor meer informatie of voor het ontvangen van een offerte over badkamerrenovatiegevelrenovatieisolatie of algemene renovatie, kan u steeds contact met ons opnemen. Op ons vakmanschap kan u rekenen!